Vi sätter ambitiösa studenter i fokus. Med studietips, exklusiva karriärdagar och motiverande punchlines strävar vi efter att hjälpa studenter komma ett steg närmare sitt drömjobb.

Ett karriärnätverk med talang i fokus

  • Event i Stockholm hos attraktiva arbetsgivare
  • Fot in i branschen genom nya kontakter
  • Kompetensutveckling på exempelvis mingel och case
  • Arbetslivskontakt och insikt i din bransch
  • Headhunting till jobb, traineeprogram och internship

GÅ MED IDAG

Karriärstudenten drivs av teamet bakom Student Node AB, med en vision att det ska vara en självklarhet för talangfulla studenter att få träffa arbetsgivare redan under studietiden. Vi strävar efter en ökad arbetslivskontakt redan under studietiden och genom att anordna nätverksevent tillsammans med arbetsgivare, karriärdagar och annat som kan vara relevant för studenter.

Drivkraft, kontakter, disciplin, uthållighet, reflektion och höga ambitioner leder till en bra start i karriären och att du som student i slutändan får ditt drömjobb. Få tips och insikt om hur du som talang utvecklar dig själv, får en fot in i branschen genom arbetslivskontakt och hur du hittar det jobb som passar för dig. Du får också inspiration om hur du håller dig på banan och inte bränner ut dig redan under studietiden.

Studierna är viktiga att prioritera. Få tips om hur du planerar, pluggar rätt, hittar kurser och utbildningar på universitet och högskolor som passar dig, gör rätt studieval och hinner med att samtidigt ha kul och hinna vara med på studentaktiviteter.

Motivation i vardagen är viktigt för att du som talang ska hålla elden brinnande på lång sikt. Vi ger dig inspiration, insikter, motivationstips och pep-talks för att du ska behålla din drivkraft och jobba med självutveckling. Vi får dig att upp på morgonen och får dig att vilja skapa dig en effektiv och bra dag.