ANNONS
#karriär
#student
#talang
#tips

Talangen Max berättar om sitt studentperspektiv på karriär

Erik Sturesson


Idag kom Max körandes i sin bil till oss i villan. Nu var det dags för nästa intervju. Hur ser studenterna själva på hur det är att hitta jobb, nätverka och lyckas i karriären? Kan vi få ett studentperspektiv på frågan? Vi frågar Max som går sista året på Södertörns Högskola och som nu ska hitta en bra arbetsgivare att skriva C-uppsats på och sen hitta drömjobbet! Han har som många andra talanger engagerat sig under studietiden. Max har under studietiden roddat i mentorsprogrammet Momentum där yrkesverksamma får träffa studenter för att kunna ge kontakter, tips, och insikter om branschen. Fantastiskt eller hur?

Det är alltid inspirerande att höra andra studenter om deras resor och kämparglöd för att hinna med och lyckas med allt. I slutet av videon hör ni att Max nu ska ut och skriva C-uppsats och sen hitta drömarbetsgivaren. Kolla in hela intervjun här:

Se hela video-intervjun, Maxs studentperspektiv:


Erik Sturesson

VD på Student Node AB. Ser till att talanger får träffa rätt arbetsgivare och yrkesverksamma i sin bransch på ett personligt sätt redan under studietiden.
http://studentnode.com


Kommentarer på detta inlägg