ANNONS
#IT
#IT-talang
#Tech
#Tech Boat
#TechBoat.se

Tech Boat, ett grymt tech event för IT-studenter

Erik Sturesson


Ansök på TechBoat.se Ansök på TechBoat.se

Vi på Student Node vill marknadsföra och höra om du har hunnit se att vi lanserat och öppnat ansökningarna till Tech Boat på Techboat.se? Du som känner oss på Student Node vet att vi vill hjälpa dig att få kontakt med relevanta och bra arbetsgivare, få kontakterna du behöver och i förlängningen eller direkt – ett grymt jobb! Alla arbetsgivare som väljs ut har olika erbjudanden, vissa har jobb direkt och andra erbjuder exempelvis ex-jobb, deltidsjobb eller annat.https://youtu.be/Pk0sknM-hOU

Konceptet med Tech Boat

För att stärka upplevelsen, lära känna de utvalda arbetsgivarna bättre och knyta kontakterna du behöver vill vi stärka den känslan. Vår första Tech Boat blir nu 2017-09-21 kl.18.00 – 21.00. Det innebär en kvällskryssning i Stockholms innerskärgård, en oförglömlig resa. Du anmäler dig på TechBoat.se

På Tech Boat träffar du nyckelpersoner

Vet du vad? Vi har tänkt på en till grej! För att du ska få så bra kontakter som möjligt och få ut mer så har vi berättat för företagen att du gärna villl träffa andra utvecklare, IT-chefer, säkerhetsexperter, UX-proffs, sökoptimeringsspecialister och annat grymt utöver HR/rekryteringspersonen. Nice, eller hur?

Vanliga frågor inför våra tech events

Får alla en plats?
Svar: 
Nej, alla kan ansöka om en plats samt gå med i vårt nätverk. Men det innebär inte att du automatiskt får en plats.

Får jag komma om jag inte söker jobb?
Svar:
Ja, självklart! Många av arbetsgivarna vill såklart hitta folk som snart går ut, men ALLA som jobbar med oss vill också lära känna dig, bygga varumärke och bygga upp en riktig relation med dig! Det är viktigt för att dem på lång sikt att lära känna dig som studerar en IT-relaterad utbildning så att du vet vilka dem är när du om några år ska söka jobb. Även förstaårsstudenter som vi tycker är bra ger vi en plats. Så gud, ansök även om du inte söker jobb nu!

Vad händer om jag inte kan komma.
Svar: 
Försök säga till genom att maila eller smsa senast 24 timmar innan. Anledningen är för att vi vill fylla båtens platser med bra personer, då är det andra som vill komma men som inte får en plats om du inte har sagt till. Dessutom ska du säga till för din egen skull då arbetsgivarna har fått ta del av vilka grymma personer de ska få träffa, dig en av dem, och sen dyker du inte upp.

Hur vet jag om jag fått en plats?
Svar:
När du ansökt kommer vi kontakta dig oavsett om du fått en plats eller inte. Om du inte får en plats denna gång kanske du får det nästa gång.

Hur väljer ni ut vilka som ska få komma?
Svar:
 Se till att ladda upp CV, gärna med en profilbil i, när du ansöker. Då kan vi se så mycket som möjligt om dig. Vi är vana vid att studenter inte alltid har så mycket arbetslivserfarenhet, det gör inget. Många av de bästa talangerna har inte jobbat mycket (ännu). Därför uppmanar vi dig att skriva upp i CVt vad du har gjort för spännande projekt i skolan eller på fritiden, då bedömer vi efter rätt intressen. Ett konkret tips till dig som IT-student är att lägga in GitHub-länk i ditt CV, då kan vi kolla på vad du skrivit för kod.

Men jag är ju as-grym, varför fick jag inte en plats?
Svar:
 Vi vill att du och arbetsgivarna ska ha en så bra match som möjligt så att du får nytta av eventet. Därför kan det hända att du passar jättebra till ett visst event och får en plats där, men en annan gång finns det andra som hade bättre matchning. Hur vi väljer ut det, se ovan ”Hur väljer ni ut vilka som ska få komma”.

Så se till att anmäla dig och känner du folk som du vill ta med och vill jobba med IT. Yesbox, säg till din vän att anmäla sig till Tech Boat på TechBoat.se

Annons:


Erik Sturesson

VD på Student Node AB. Ser till att talanger får träffa rätt arbetsgivare och yrkesverksamma i sin bransch på ett personligt sätt redan under studietiden.
http://studentnode.com


Kommentarer på detta inlägg