ANNONS
#Datateknik
#IT
#Systemvetare
#Tech
#Tech Boat
#TechBoat.se

Träffa Tele2 på Tech Boat!

Erik Sturesson


Ansök på TechBoat.se Ansök på TechBoat.se

I samarbete med Tele2 besökte vi dem inför att de ska vara med på Tech Boat! Ett perfekt tillfälle att kunna träffa och lära känna experter och ledare inom IT-branschen. Tele2 jobbar även intensivt med IoT och kan ge bra tips om vad du behöver kunna hos dem inom det området.

Inspirerande HQ på Tele2 med School of Power

Det var riktigt kul att få komma in i deras lokaler och se mer av deras huvudkontor i Kista. Direkt efter att man släpps in ser man läktaren med ”Tele2 School of Power” som är en symbol för Tele2s ambition att ge sina kunder inspiration, kunskap och hjälp att hålla jämna steg med teknikens snabba utveckling. Det är självklart något som de då också tillgodoser till sina medarbetare.

Tele2 School of Power är en symbol för Tele2s ambition att ge våra kunder inspiration, kunskap och hjälp att hålla jämna steg med teknikens snabba utveckling. För vi lever i en värld i ständig förändring, där alla ständigt måste lära och lära om i takt med nya framsteg. Och i den världen vill Tele2 uppmuntra fler till att upptäcka, utforska och använda sin digitala krafter fullt ut. Vi vill hylla nyfikenheten, upptäckarglädjen och viljan att hela tiden omfamna det nya. Tele2 vill helt enkelt ge människor obegränsad digital kraft att göra sina liv enklare, roligare och mer fullmatade med bra upplevelser. Kraft att göra allt du vill.

Tele2 School of Power är en symbol för Tele2s ambition att ge sina kunder inspiration, kunskap och hjälp att hålla jämna steg med teknikens snabba utveckling precis som de gör med sina egna medarbetare. Träffa dem på Tech Boat!

Vilka från Tele2 får du träffa på Tech Boat?

Tele2 har bland annat med sig Mattias Leijon, Head of Engineering på Tele2 IoT, Rickard Tauson, Manager of Online Production och Loreto Galaz, SEO Global Manager. Dessa personer ska du verkligen ta tillfället att prata med. Se till att ansöka om en plats på TechBoat.se som äger rum 21:a september kl.18.00 – 21.00.

Se kort-intervjun med Loreto Galaz inför Tech Boat!

Annons:


Erik Sturesson

VD på Student Node AB. Ser till att talanger får träffa rätt arbetsgivare och yrkesverksamma i sin bransch på ett personligt sätt redan under studietiden.
http://studentnode.com


Kommentarer på detta inlägg